Kalkulacja do 25osób / gdy więcej:
– 50 osób – taniej 5%;
– 75 osób i więcej – taniej o 10%;Podajemy – Szykujemy: 1 porcja mięsa i 1/2 porcji wege
Podstawowy zestaw:
- karczek grillowany uprzednio marynowany w ziołach – 180g
- ziemniaki gotowane gniecione posypane koperkiem – 100g
- kasza gryczana z cebulką – 80g
- surówka ze świeżych warzyw dwa rodzaje – 200g
- makaron penne aioli / oliwa, chilli, oliwki, słonecznik, czosnek, natka, parmezan / – 250g
podane na obrusach / z bieżnikami / w srebrnych podgrzewacza, porcelana, sztućce, serwetnik
obsługa do wyłożenia i posprzątania
Zestaw na osobę 39,50zł
Możliwość wystawienia stolików bankietowych z długimi obrusami 1szt – 20zł
oraz świeżych kwiatów 1 bukiet – 35zł
Transport powyżej 3km – 1km/5zł
propozycja innych dań do podgrzewaczy 1 porcja
- kieszonka drobiowa wypełniona warzywami ułożona na sosie serowym – 21zł
- pulpety wieprzowe w sosie koperkowym – 18zł
- karczek pieczony w sosie myśliwskim – 19zł
- roladka drobiowa wypełniona suszonym pomidorem i porem lub pieczarka i serem – 23zł
- ryż curry z warzywami – 9zł
- ziemniak pieczony – 7zł
- kasza pęczak z cebulka – 8zł
- surówka ze świeżych warzyw – 5zł
- risotto grzybowe z parmezanem i natką – 21zł
- tortilla ze świeżymi warzywami i serami lub grillowanym kurczakiem, dip salsa – 19zł
- lazania warzywna lub mięsna zapieczona z serem – 20zł
- oraz chętnie przygotujemy danie według Państwa propozycji
Tu już dania policzone z wszystkimi dodatkami ze strony technicznej 🙂
Zupy domowe i kremy w kociołku serwowane
w bulionówce lub miseczce podawane 270 – 300ml:
- ogórkowa na upalne dni – 7zł
- krem toskański – 9zł
- jarzynowa zabielana z fasolką szparagową – 8zł
- grzybowa z podgrzybkami – 13zł
- minestrone / rosół włoski – 10zł
Możliwość rezerwacji stolika do 12 osób na Naszym lokalu ul. Duńska9, WPT
woda lub kompot – gratis !!!
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty – Kinga Gogacz.
Kontakt / Firma:
KINIA Kinga Gogacz
ul. Pilczycka 101/9
54-150 Wrocław
nip PL8942560424
Tel.: 514 116 360
E-mail: kiniacatering@onet.pl